Ο Κάραγκερ ζήτησε συγγνώμη από τον Λισάντρο Μαρτίνες 9 μήνες μετά την ισοπεδωτική κριτική του

από AllAboutARIS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ένα καράβι λεφτά (πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ) για να πάρει το περασμένο καλοκαίρι τον Λισάντρο Μαρτίνες από τον Άγιαξ, με τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή να μην προσαρμόζεται όμως άμεσα και το γεγονός αυτό να τον βάζει στο στόχαστρο του Τζέιμι Κάραγκερ.

“Δεν θα πρέπει να κρίνουμε παίκτες ή προπονητές από τόσο νωρίς όμως είμαι πεπεισμένος πως επειδή δεν είναι ψηλός, δεν μπορεί να παίξει στόπερ σε αμυντική τετράδα.

Ίσως θα μπορούσε να πάει αριστέρα ή να παίξει σε αμυντική τριάδα, όμως δεν μπορεί να αγωνιστεί σε τετράδα στην Premier League”, είχε πει ο παλαίμαχος μπακ της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστής, μετά από τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα των κόκκινων διαβόλων στο πρωτάθλημα, για να κάνει όμως… αναδίπλωση εννέα μήνες αργότερα.

Ουσιαστικά λίγο πριν από το φινάλε της σεζόν όπου ο Μαρτίνες έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να μπορέσει η Γιουνάιτεντ να φτάσει στην κατάκτηση ενός τίτλου (πρώτου μετά από πέντε χρόνια), του FA Cup, και να βρεθεί στην πρώτη τετράδα της κατάταξης, με τον Κάραγκερ να ζητάει συγγνώμη μέσω δημόσιας τοποθέτησής του σε εκπομπή του Sky Sports.

“Νομίζω πως όταν ο Λισάντρο Μαρτίνες δεν είναι στην ομάδα της Γιουνάιτεντ, αυτό είναι μειονέκτημα για την ομάδα. Όχι μόνο για τις αμυντικές ικανότητές του αλλα και την ευχέρεια που έχει με τη μπάλα στα πόδια και το να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω.

Είναι πολεμιστής, είναι ηγέτης. Οπότε ζητάω συγγνώμη από τον Λισάντρο και από όλους τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X