Ο Καμαρά αναδείχθηκε και… αδικήθηκε

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ήταν ένα από τα μόλις τρία πρόσωπα του καλοκαιριού στη χθεσινή… περσινή ενδεκάδα που παρέταξε ο Άκης Μάντζιος.

Για τρίτο σερί ματς ο Μαυριτανός επωμίστηκε το βάρος της επίθεσης, στην καλύτερή του εμφάνιση μέχρι στιγμής με τα κιτρινόμαυρα.

Για 90 λεπτά ο 26χρονος άσσος ήταν πειθαρχημένος στο τακτικό πλάνο και στον ρόλο του. Να πιέζει δηλαδή πάνω στη μπάλα-το έκανε πολύ αποτελεσματικά- και τη διαρκή κίνησή του στους χώρους που άφηνε ο Παναθηναϊκός ή ταλαιπωρώντας τα αντίπαλα στόπερ και δημιουργώντας ο ίδιος χώρο για τους υπόλοιπους.

Το επιστέγασμα ήταν το γκολ στο οποίο έχει ενεργή συμμετοχή από το ξεκίνημα μέχρι το τελείωμα της φάσης, όπου ήταν στο σωστό μέρος και τη σωστή στιγμή για να σκοράρει ένα γκολ… αξίας τριών βαθμών αλλά και ψυχολογία.

Πώς αδικήθηκε όμως…

Ένας από τους τομείς στους οποίους ο ΑΡΗΣ υστέρησε σημαντικά χθες ήταν η προώθηση της μπάλας στον χώρο και με την αντίπαλη άμυνα σε ανισορροπία. Ο ΑΡΗΣ είχε αρκετές ευκαιρίες για να βγει στο τρανζίσιον και να τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο, με τον Καμαρά να κινείται σε όλο το πλάτος του γηπέδου και με καλές προϋποθέσεις. Οι πάσες όμως δεν πέρασαν, όπως και στη Νίκαια, προς τον Μαυριτανό για να βγει σε ευνοϊκές καταστάσεις με τα στόπερ του Παναθηναϊκού.

Προτεινόμενα Άρθρα