Ο Καμαρά ψάχνει.. τελικές και γκολ στα πλέι οφ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά επέστρεψε τον Ιανουάριο στον ΑΡΗ για να δώσει λύσεις στο γκολ και να συμπληρώσει τον Άντρε Γκρέι ως μία δεύτερη επιλογή στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μαυριτανός στάθηκε άτυχος σε αυτό το δεύτερο ξεκίνημά του καθώς τραυματίστηκε με το καλημέρα και έμεινε εκτός για λίγο καιρό, μπαίνοντας σε φουλ ρυθμούς από τις αρχές Φεβρουαρίου αλλά όχι και με τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Με εξαίρεση ένα γκολ κόντρασ τον ΠΑΣ Γιάννινα και κάποιες καλές εμφανίσεις, ο 28χρονος δεν έχει δώσει ακόμα αυτά για οποία επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο.

Μάλιστα τα πλέι οφ δεν του… πάνε και πολύ αφού όχι μόνο δεν έχει γκολ αλλά δεν έχει καταγράψει ούτε μία τελική προσπάθεια, μετρώντας 12 στα έξι ματς της κανονικής διάρκειας στα οποία έπαιξε.

Πρέπει να σημειωθεί βέβαια ότι ο Καμαρά αγωνίστηκε δύο φορές ως βασικός στα πλέι οφ και μία φορά ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Στα έξι παιχνίδια των πλέι οφ που απομένουν ο Μαυριτανός θα χρειαστεί να ανεβάσει στροφές και να δώσει κάτι παραπάνω σε μία επιθετική γραμμή που παρουσιάζει κατά διαστήματα καλή λειτουργία αλλά όχι με τα επιθυμητά  αποτελέσματα.

Προτεινόμενα Άρθρα