Ο Καρλίτος θέλει και το λέει… εντός ΑΡΗ

από Νίκος Παπαδόπουλος

ΑΡΗΣ και Καρλίτος… Μία σύνδεση που γίνεται με τα σενάρια των τελευταίων 24ώρων τα οποία συνδέουν τους “κιτρινόμαυρους” με τον Ισπανό, ο οποίος φυσικά δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Λαμία.

Η απουσία του βέβαια από την αποστολή του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό άνοιξε κουβέντα όσον αφορά το μέλλον του. Και κάπου εκεί ήρθαν τα σενάρια που τοποθετούν τον ΑΡΗ σε αυτό.

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν θα έλεγαν όχι αλλά όσο ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο υπάρχει μόνο το δικό του “θέλω” και τίποτε άλλο. Ένα “θέλω” που… φούντωσε και τα σχετικά σενάρια.

Μάλιστα ο Καρλίτος δεν το κρύβει ιδιαίτερα ότι θα ήθελε να ανέβει στη Θεσσαλονίκη, καθώς το έχει εκφράσει στους γνώριμους που έχει στο κιτρινόμαυρο ρόστερ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει μιλήσει με τους Βέλεθ, Κουέστα και Ρόουζ. Με τους δύο πρώτους γνωρίζεται από τη Βίσλα Κρακοβίας (2017-18), ενώ με τον Γάλλο πρόλαβαν να συνυπάρξουν στη Λέγκια πριν ο Ισπανός έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Η ουσία για τον ΑΡΗ είναι ο Καρλίτος να γίνει διαθέσιμος, τη στιγμή που παράλληλα εστιάζει σε 1-2 ακόμα περιπτώσεις επιθετικών και με τη μία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες να είναι από την αγορά της Ισπανίας.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα του φορ πρέπει να ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα, ώστε ο Άκης Μάντζιος να έχει ακόμη έναν παίκτη σε αυτή τη θέση την επόμενη εβδομάδα λόγω Κυπέλλου.

 

Προτεινόμενα Άρθρα