Ο “κλέφτης” Σιφουέντες… τετραπλασίασε τον μέσο όρο του στα ντέρμπι

από AllAboutARIS

O Σιφουέντες έκανε πολύ καλή δουλειά ανασταλτικά κόντρα στον ΠΑΟΚ, κάτι που συνέβη και στο ματς με τον Ολυμπιακό. Σε αυτά τα δύο ντέρμπι ο 25χρονος ποδοσφαιριστής είχε την σχετική πρωτιά μεταξύ των παικτών του ΑΡΗ στα κλεψίματα. “Έγραψε” 10 απέναντι στους “ερυθρόλευκους” και 9 κλεψίματα κόντρα στον “Δικέφαλο”. Δηλαδή, συνολικά είχε 19 κλεψίματα στα δύο τελευταία νικηφόρα ντέρμπι.

Ο Σιφουέντες, που είναι ο κορυφαίος “κλέφτης” στο πρωτάθλημα καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέσης της συγκεκριμένης κατηγορίας στη Super League, ανέβασε κατακόρυφα τον μέσο όρο του στα κλεψίματα κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ σε σύγκριση με τις επιδόσεις που είχε τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Ας δούμε τι λένε τα νούμερα…

Στα πρώτα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος, ο ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ είχε συνολικά 9 κλεψίματα. Και ως εκ τούτου είχε 2,2 κλεψίματα ανά ματς. Στα τελευταία δύο ντέρμπι ο Σιφουέντες είχε μέσο όρο 9,5 κλεψίματα, με αποτέλεσμα να τετραπλασιάσει τον μέσο όρο κλεψιμάτων που είχε στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ. Αν μη τι άλλο, είναι ιδιαίτερα σημαντική η άνοδος στα κλεψίματα του Σιφουέντες ο οποίος έκανε 19 από τα συνολικά 28 κλεψίματα στα νικηφόρα ματς με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, όντας ένας από τους παίκτες “κλειδιά” στα τρίποντα που πήρε ο ΑΡΗΣ.

Προτεινόμενα Άρθρα