Ο Κουέστα, η επαφή με τον ΑΡΗ και δύο ομάδες… σε αναμονή

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από τα πολλά συμβόλαια που λήγουν στον ΑΡΗ τον επόμενο Ιούνιο, εκείνο που έχει συζητηθεί περισσότερο είναι του Χουλιάν Κουέστα.

Σε αυτό έχει παίξει τον ρόλο του και το υπαρκτό ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ, από το οποίο ο παίκτης φέρεται να έχει συγκεκριμένη πρόταση στα χέρια του.

Αυτό που προκύπτει πάντως από το περιβάλλον του είναι ότι αναμένει να έχει επαφή με τον ΑΡΗ και τον Θεόδωρο Καρυπίδη, ώστε να ακούσει τι έχει να του προσφέρει.

Πάντως για την ώρα δύσκολα θα μπει σε διαδικασία απόφασης, για κάποιες μέρες τουλάχιστον, αφού ακόμα και να πάει στον ΑΠΟΕΛ υπάρχει ένας αστερισκός. Η ομάδα της Λευκωσίας παίζει την Κυριακή (22/05) ένα πολύ κρίσιμο ματς που θα κρίνει τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Champions League ή στο Conference, διαμορφώνοντας ανάλογα τα οικονομικά δεδομένα της και φυσικά τον προγραμματισμό της.

Στον ΑΡΗ από την άλλη έχει πέσει φυσιολογικά μεγάλος βάρος στο θέμα των τελευταίων ημερών, θα… χωρέσει όμως στην ατζέντα του αναγκαστικά και τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν που αρχίζει σε λιγότερο από έναν μήνα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X