Ο κόσμος έκανε… κατάληψη στις Σέρρες, με υποδειγματική συμπεριφορά! (vids)

από AllAboutARIS

Η “έξοδος” του ΑΡΗ στις Σέρρες ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους οπαδούς του να βρεθούν στο πλευρό του, μετά και τα εισιτήρια που εξασφάλισε η ΠΑΕ.

Είναι το πιο κοντινό, σε απόσταση, εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν και έτσι οι φίλοι της ομάδας δεν έχασαν την ευκαιρία να αφήσουν τη Θεσσαλονίκη για λίγες ώρες και να… κάνουν κατάληψη στην πόλη των Σερρών.

Θεσσαλονικείς, Σερραίοι και Αρειανοί των γύρων περιοχών κιτρινίσαν την πόλη ώρες πριν τη σέντρα, δίνοντας ζωή στα μαγαζιά και επιδεικνύοντας υποδειγματική συμπεριφορά. Μία συμπεριφορά που συνεχίστηκε και εντός του γηπέδου, με πάνω από 2 χιλιάδες φίλους του ΑΡΗ να κερδίζουν εύκολα τη μάχη της κερκίδας και να δημιουργούν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Μαζί με τις ομάδες περιφρούρησης και τα μέτρα που έλαβε η ΠΑΕ, τα πάντα κύλησαν ομαλά, με το “διπλό” της ομάδας να είναι η καλύτερη επιβράβευση για όσους έγραψαν χιλιόμετρα χθες και πάλι.

@allaboutaris.gr

aris allaboutaristv allaboutarisgr arisfc superleaguegreece arisfc1914

♬ πρωτότυπος ήχος – ALLABOUTARIS.GR – ALLABOUTARIS.GR

@allaboutaris.gr#aris #allaboutaristv #allaboutarisgr #arisfc #superleaguegreece #arisfc1914♬ πρωτότυπος ήχος – ALLABOUTARIS.GR

@allaboutaris.gr#aris #allaboutaristv #allaboutarisgr #arisfc #superleaguegreece #arisfc1914

♬ πρωτότυπος ήχος – ALLABOUTARIS.GR

 

Προτεινόμενα Άρθρα