Ο Λουτσέσκου… δεν μπορούσε να το χωνέψει στην συνέντευξη Τύπου (vid)

από AllAboutARIS

O Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν φανερά εκνευρισμένος στη συνέντευξη Τύπου με την ήττα από τον ΑΡΗ και την αναποτελεσματικότητα της ομάδας του.

Ένα εκνευρισμός που αποτυπώθηκε με ατάκες “τεράστια διαφορά δυναμικότητας” ή “top 4 ομάδες της Ελλάδας”, πριν τα… γυρίσει και χαρακτηρίσει τον ΑΡΗ “καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες”.

Αναλυτικά:

Για τα 60 λάθη της ομάδας του: “Τα λάθη κρίνουν το αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο. Είχαμε λάθη μπροστά στην εστία και πληρώσαμε ένα από αυτά με το γκολ που δεχθηκαμε. Δεν με ενδιαφέρει η στατιστική. Το θέμα είναι σε τέτοια ματς να σκοράρεις στις ευκαιρίες σου. Δεν μπορώ να μιλήσω για κόπωση. Είμαστε συνηθισμένοι στα τρία ματς ανά εβδομάδα. Υπήρχε τεράστια διαφορά δυναμικότητας σήμερα και δεν σκοράραμε ούτε σε κενή εστία. Και ο ΑΡΗΣ πέτυχε γκολ με έναν απίθανο τρόπο. Υπάρχουν περίοδοι στο ποδόσφαιρο που όλα μπορεί να έρχονται εναντίον σου. Υπάρχει και το αντίθετο. Άλλες φορές η μπάλα θα πηγαίνει προς την εστία σου και θα βγαίνει έξω ή το αντίθετο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε για να γυρίσει η κατάσταση είναι να παλέψουμε με θέληση και αποφασιστικότητα για να γυρίσει η κατάσταση. Δεν μπορώ να πω κάτι στους παίκτες. Δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Ξοδέψαμε ενέργεια, κάναμε φάσεις αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Σε τρία χρόνια με αντίπαλο τον ΑΡΗ, δεν θυμάμαι να έχουμε δημιουργήσει ξανά τόσες ευκαιρίες όπως απόψε. Και ειδικότερα απέναντι σε μία ομάδα που της αρέσει να έχει συνοχή και να αμύνεται με αυτόν τον τρόπο στις τέσσερις top ομάδες της Ελλάδας”.

Για το διάστημα πριν το γκολ του ΑΡΗ και την αντίδραση της ομάδας του: “Στο πρώτο ημίχρονο ήταν διαφορετική η εικόνα του αγώνα, επειδή ο ΑΡΗΣ δεν ήταν τόσο χαμηλά και κλέβαμε μπάλες. Στο δεύτερο μέρος ο ΑΡΗΣ ήταν πιο χαμηλά και ενδεχομένως να κάναμε κάποια λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας. Φαινόταν ότι η κατάσταση δεν ήταν στον έλεγχό μας. Περίμενα παραπάνω πράγματα από τους παίκτες που μπήκαν”.

Για το κατά πόσο ο δυνατός αέρας επηρέασε την ομάδα του στο πρώτο μέρος: “Δεν χρειάζεται να περιπλέκουμε τα πράγματα. Ο ΑΡΗΣ είναι καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Οταν δημιουργείς, πρέπει να σκοράρεις. Αν δεν το κάνεις, θα έρθουν στιγμές όπως το γκολ του Μάνου Γκαρθία και θα το πληρώσεις. Ισως δεν σκοράραμε λόγω υπερβολικής θέλησης. Είναι ένα σύνολο πραγμάτων. Είναι απογοητευτικό αποτέλεσμα αλλά την ίδια στιγμή βλέπουμε ωραία πράγματα και το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα προχωρήσει”.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται πάλι γκολ από πλάγιο και τον Μπράντον: “Το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί. Γιατί μας τιμώρησε και δεν σκοράραμε; Δεν ξέρω. Οσον αφορά τον Μπράντον και τους φορ, είναι δύσκολο να αφομοιώσουν τη λειτουργία της ομάδας. Οταν ο Μπράντον θα είναι έτομος, θα παίξει”.

Προτεινόμενα Άρθρα