Ο λόγος στον Άλαν Πάρντιου

από AllAboutARIS

Έχοντας κλείσει σχεδόν έναν μήνα στο πάγκο του ΑΡΗ, ο Άλαν Πάρντιου πλέον έχει μια πιο σαφή εικόνα της ομάδας του. Γνωρίζει καλύτερα πια το ρόστερ, τους παίκτες του, τι μπορεί να του δώσει ο καθένας και γενικά είναι σε θέση να πάρει αποφάσεις. Τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε… συνθήκες.

Ο έμπειρος Άγγλος τεχνικός προφανώς κι έχει εντοπίσει τι δεν πάει καλά, ποια είναι τα αγωνιστικά ζητήματα τα οποία έχει να διαχειριστεί και καλείται πλέον να βρει τις πρέπουσες λύσεις, ώστε να αλλάξει η κατάσταση και να μπει η ομάδα σε μία διαδικασία επιστροφής στον… ίσιο δρόμο.

Ενδεχομένως το ματς με τον Ιωνικό το ερχόμενο Σάββατο να είναι μια καλή ευκαιρία για παρεμβάσεις, τηρουμένων πάντα των αναλογιών, αλλά και των απουσιών που υπάρχουν, μιας και ξανά δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπράμπετς και Ντουκουρέ.

Σίγουρα έχει ένα ενδιαφέρον η διαχείριση αυτής της εβδομάδας, με τον ΑΡΗ να προέρχεται από δύο ήττες που συνοδεύτηκαν από κακές εμφανίσεις. Με λίγα λόγια, ο πολύπειρος προπονητής, που σίγουρα έχει αντιμετωπίσει ξανά παρόμοιες καταστάσεις, πρέπει να βγει μπροστά.

Προτεινόμενα Άρθρα