Ο Μάντζιος έχει αρκετά για Ολυμπιακό… και ΟΦΗ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επιστροφή στο Ρύσιο με αρκετή δουλειά τις επόμενες μέρες για τον ΑΡΗ, ο οποίος έχει μπροστά του το πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός ανεβάζει τις απαιτήσεις και τον βαθμό ετοιμότητας των “κιτρινόμαυρων”, μαζί με ένα μεγάλο “πρέπει” που… φορτώθηκαν μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Άκης Μάντζιος καταστρώνει από σήμερα τα πλάνα του για την αναμέτρηση του επόμενου Σαββάτου (21/09) και με διαφορετική προσέγγιση από τις τέσσερις προηγούμενες αγωνιστικές. Παράλληλα όμως κρατάει και κάτι… από ΟΦΗ.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν σκοπεύει να αφήσει το πρώτο ημίχρονο του “Γεντί Κουλέ” να πέσει κάτω και θέλει να το… κόψει πριν γίνει συνήθεια για την ομάδα να ξεκινάει τόσο άσχημα τα παιχνίδια της. Για αυτό και δεν αποκλείεται να γίνει μία κουβέντα σήμερα με την οποία θα κλείσει το… κεφάλαιο του προχθεσινού αγώνα ώστε η ομάδα να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο επερχόμενο ντέρμπι.

Ο Μάντζιος περιμένει σήμερα τα νεότερα από τον Ούγκο Μάγιο, ο οποίος αισθάνεται καλύτερα και αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το ματς κόντρα στους “ερυθρόλευκους”, επιστρέφοντας σε μία θέση όπου η ομάδα αντιμετώοισε μεγάλο πρόβλημα κόντρα στον ΟΦΗ. Αυτή του δεξιού άκρου της άμυνας.

Ο Ισπανός θα είναι μία από τις δεδομένες αλλαγές στα πλάνα του προπονητή, μαζί με τον Μόντσου, οι οποίες θα “κλειδώσουν” μέσα στις επόμενες μέρες μαζί με κάποιες ακόμα πιθανές διαφοροποιήσεις τόσο τακτικά όσο και σε πρόσωπα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα