Ο Μάντζιος καλείται να αποφασίσει τί θα κερδίσει και τί θα χάσει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία… και καμία για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον ΑΡΗ να βρίσκεται ήδη στον Βόλο και τον Άκη Μάντζιο να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για τον τελικό.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” δεν ανακοίνωσε αποστολή και αυτό είναι ενδεικτικό της διάθεσής τους να μην φανερώσει για την ώρα προθέσεις και σκέψεις για την ενδεκάδα, όπως φάνηκε και στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών.

Τα δύο ερωτηματικά σε χαφ και εξτρέμ παραμένουν για τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος και στις δύο περιπτώσεις καλείται να πάρει μία συγκεκριμένη απόφαση. Τί θα κερδίσει και τί θα χάσει εάν επιλέξει τον Γκαρθία ή τον Βερστράτε στο κέντρο και αντίστοιχα στα εξτρέμ. Διότι πολύ δύσκολα μπορεί να τα έχει όλα. Δηλαδή δημιουργία όπως τη θέλει και παράλληλα ένα “σφιχτό” κέντρο.

Για τα “φτερά” υπάρχουν οι προφανείς επιλογές των Σαμόρα και Σαβέριο, δίχως να αποκλείεται και κάποια έκπληξη ειδικά ή γενικά για το σχήμα που θα επιλέξει εάν θα ακολουθήσει την πεπατημένη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Σε όλα αυτά υπάρχει και η δύσκολη απόφαση για τους δύο παίκτες που θα “κόψει” από την αποστολή ώστε να μπουν οι “μικροί” που πρέπει να υπάρχουν υποχρεωτικά στο Κύπελλο. Αποφάσεις που δεν αποκλείεται να “κλειδώσουν” ακόμα και την τελευταία στιγμή στο μυαλό του Μάντζιου.

Προτεινόμενα Άρθρα