Ο Μάντζιος, το ρόστερ και ο… Κουέστα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η Πέμπτη είναι η κρίσιμη μέρα για το μέλλον της συνεργασίας ΑΡΗ και Άκη Μάντζιου, με την διοίκηση να θέλει τον 54χρονο στο “τιμόνι” της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Η αυριανή συνάντησή του με τους ανθρώπους της ομάδας θα σηματοδοτήσει και τις επόμενες ενέργειες για το ρόστερ, ανάλογα με την έκβασή της. Ενέργειες που θα δρομολογηθούν σαφώς πιο γρήγορα εάν οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια. Και ο λόγος είναι απλός.

Ο Μάντζιος έχει πλήρη εικόνα για το ρόστερ και παράλληλα έχει πάρει τις αποφάσεις του σε έναν μεγάλο βαθμό για αυτούς που θέλει να κρατήσει και για εκείνους που δεν βρίσκονται στα πλάνα του. Ειδικά για τους δεύτερους, ο ο έμπειρος τεχνικός έχει δείξει πράγματα με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την ομάδα τους τελευταίους μήνες και… φωτογράφισε κάποιους από αυτούς. Ένα πλεονέκτημα που δεν θα υπάρχει εάν τελικά ο ΑΡΗΣ πάει σε άλλη λύση για τον πάγκο της ομάδας, η οποία θα θέλει παραπάνω χρόνο για να αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό.

Σίγουρα πάντως στα συν για τον Μάντζιο είναι η διαφαινόμενη παραμονή του Χουλιάν Κουέστα, για την οποία είχε εκφραστεί παραπάνω από θετικά όλο το προηγούμενο διάστημα μαζί με εκείνη του Φαμπιάνο. Στην περίπτωση του Βραζιλιάνου όμως τα δεδομένα είναι σαφώς πιο δύσκολα.

Εάν πάντως οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια δεν αποκλείεται από αύριο να γίνουν και οι πρώτες εισηγήσεις για τις προσθήκες που θα θέλει ο Μάντζιος εν όψει της νέας σεζόν, έχοντας διακρίνει τις ανάγκες που υπάρχουν και δυστυχώς κάποιες αποτέλεσαν “χτυπητές” αδυναμίες σε μεγάλο κομμάτι της περσινής σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα