Ο Μαζικού φεύγει, ο ΑΡΗΣ ψάχνει κάτι συγκεκριμένο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Μπράντλεϊ Μαζικού είναι ήδη στην Ελβετία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Σερβέτ, περνώντας λογικά σήμερα από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Ο Κονγκολέζος θα ολοκληρώσει την παρουσία του στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μετά από έναν χρόνιο και με τον ΑΡΗ να καρπώνεται ένα ποσό κοντά στις 300 χιλιάδες ευρώ, όπως αναφέρουν τουλάχιστον οι πρώτες πληροφορίες.

Τα χρήματα είναι η μία πλευρά της κατάστασης αφού η άλλη αναγκάζει τον ΑΡΗ να… τρέξει -όπως κάνει ήδη άλλωστε- για να καλύψει το κενό του.

Εδώ και αρκετές μέρες η ομάδα τσεκάρει περιπτώσεις αριστερών μπακ, έχοντας ξεχωρίζει 1-2 συγκεκριμένες αλλά χωρίς να υπάρξει ακόμα οριστική συμφωνία με κάποιο ποδοσφαιριστή.

Με δεδομένο ότι ο Πίρσμαν αποτελεί μία περίεργη κατάσταση, στον ΑΡΗ θέλουν να τελειώσουν με το θέμα του αριστερού μπακ ως την επόμενη εβδομάδα και βρίσκοντας έναν παίκτη κοντά στα χαρακτηριστικά του Μαζικού.

Ο ΑΡΗΣ θέλει έναν αριστερό μπακ στο στυλ του Κονγκολέζου. Δηλαδή… φουλ μπακ, το οποίο θα μπορεί να πάρει όλη την πλευρά και να έχει ουσιαστική παρουσία στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

 

Προτεινόμενα Άρθρα