Ο Μαντζέκ λέει πως ήθελε να φέρει… παίκτες στον ΑΡΗ!

από AllAboutARIS

Πριν από μερικές εβδομάδες στο Καμερούν έγραψαν ότι ο ΑΡΗΣ ενδιαφέρθηκε για τον 34χρονο μέσο, Τζορτζ Μαντζέκ. Ο οποίος τελικά υπέγραψε με την Ίρονι Κιριάτ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας στο Ισραήλ.

Ο παίκτης ανακοινώθηκε προ ημερών, και παρά το ότι οι Κιτρινόμαυροι δεν το έχουν επιβεβαιώσει, ο ίδιος επιμένει ότι μίλησε για μεταγραφή και μάλιστα, αναφέρθηκε και στον λόγο που τελικά δεν αποδέχθηκε (;) την πρόταση που του έγινε. Ο οποίος είναι ότι ο Μαντζέκ ήθελε να φέρει στον ΑΡΗ και κάποια παιδιά από τις ακαδημίες που έχει στο Καμερούν.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Ο προπονητής του ΑΡΗ επικοινώνησε με τον ατζέντη μου για να του πει την επιθυμία του να με υπογράψει. Αλλά κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, δεν καταφέραμε να καταλήξουμε σε συμφωνία, γιατί πριν υπογράψω συμβόλαιο, προσπάθησα να βάλω στη συμφωνία και κάποια πλεονεκτήματα για τους νέους της ποδοσφαιρικής μου ακαδημίας στο Καμερούν. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν πολλά σημεία που ο Άρης δεν ήθελε να το κάνει. Αυτός είναι ο λόγος που διέκοψα τις διαπραγματεύσεις με αυτόν τον σύλλογο», είπε ο παίκτης στην ιστοσελίδα της Africafoot.

Προτεινόμενα Άρθρα