Ο Μορόν “κυνηγάει”… τον Μορόν

από Νίκος Παπαδόπουλος
Η περσινή… εκρηκτική χρονιά του Λορέν Μορόν δεν αποδείχθηκε εν τέλει πυροτέχνημα, όπως θα περίμεναν αρκετοί.
Πάντα το στοίχημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η διάρκεια… Εκεί που αποδεικνύεται η αξία και η σταθερότητα του ενός παίκτη και ειδικότερα ενός επιθετικού.. Εκεί όπου ο Ανδαλουσιανός παίρνει σχεδόν άριστα μέχρι στιγμής.
Από την προετοιμασία και την αβεβαιότητα που ξεκάθαρα τον επηρέαζε, ο Ισπανός άσσος θυμίζει τον τελευταίο μήνα πάλι τον καλό… περσινό του εαυτό. Ισως και καλύτερο.
Εξι γκολ σε 20 τελικές και 1 γκολ ανά 3,3 τελικές προσπάθειες για τον Μορόν, που είναι υπεύθυνος για το 60% των γκολ της ομάδας.
Ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μπέτις κάνει έως τώρα καλύτερα νούμερα από πέρυσι -την προηγούμενη χρονιά είχε 4 γκολ στις επτά πρώτες αγωνιστικές- δείχνοντας παραπάνω από ικανός να ξεπεράσει την περσινή του χρονιά.
Με το ημερολόγιο να είναι σταματημένο στον Οκτώβριο, ο Μορόν χρειάζεται 15 γκολ για να ισοφαρίσει την περσινή επίδοση των 21 τερμάτων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το νούμερο δεν είναι μικρό αλλά ούτε και απαγορευτικό βάσει του… ξέφρενου ρυθμού με τον οποίο σκοράρει φέτος.
Με το συμβόλαιό του έτοιμο για να υπογραφεί και την ψυχολογία του διαρκώς ανοδική, ο Μορόν έχει όλες τις προϋποθέσεις για να δείξει σε όλους ότι το περσινό μόνο τυχαίο δεν ήταν, επιβεβαιώνοντας για δεύτερη σερί χρονιά ότι αποτελεί έναν φορ top επιπέδου.

Προτεινόμενα Άρθρα