Ο Μορόν έχει ανανέωση… και δουλειά στη διακοπή

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από το… άβολο καλοκαίρι και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Λορέν Μορόν φαίνεται ότι κάνει πλέον βήματα προς τη δική του κανονικότητα.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Ισπανός προσπαθεί να αφήσει πίσω του μία περίοδο στη διάρκεια της οποίας το μυαλό του ήταν ξεκάθαρα αλλού και αυτό φυσικά επηρέαζε την καθημερινή παρουσία του στην ομάδα. Και μάλιστα σε μία κομβική περίοδο όπως αυτή της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο 30χρονος άσσος το… είδε αλλιώς, ετοιμάζεται να “ρίξει άγκυρα” στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και μετά τη διακοπή φιλοδοξεί ότι θα παρουσιαστεί ακόμα πιο ουσιαστικός και… φρέσκος.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι και αυτό στο οποίο θα ρίξει το βάρος κατά τη διάρκεια της διακοπής. Ναι μεν το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται σταδιακά καλύτερος, βρήκε δίχτυα αλλά είναι δεδομένο ότι χρειάζεται κι άλλη δουλειά για να φτάσει εκεί που θέλει από πλευράς ετοιμότητας. Και κυρίως, εκεί που μπορεί.

Αν και… παλιός, ο Μορόν μπαίνει και αυτός στο γκρουπ των νέων παικτών που θα… τρέξουν λίγο παραπάνω τις επόμενες μέρες και μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Το μεγάλο του “όπλο” είναι πλέον η άλλη διάθεση που βγάζει ο ποδοσφαιριστής, με τον Άκη Μάντζιο να ποντάρει αρκετά πάνω του και ειδικά στην προσπάθεια της ομάδας να γίνει πιο παραγωγική στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, ξεφεύγοντας από αυτό το ένα γκολ στο οποίο… κολλάει στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα