Ο Μορόν, η φόρμα και τα σερί

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στον Βόλο ο Λορέν Μορόν έβαλε τέλος στην επιθετική του ανομβρία σκοράροντας ξανά μετά από 40 μέρες. Το είχε ανάγκη για να πάρει πάλι μπρος και όπως φάνηκε κόντρα στον ΠΑΟ ήταν παραπάνω από χρήσιμο.

Ο Ισπανός άσσος μπήκε σε περίοδο φόρμας και από τον ίδιο εξαρτάται η διάρκειά της… Την περασμένη Κυριακή έκανε για πρώτη φορά αιθσητή την παρουσία του σε ντέρμπι και την επόμενη Δευτέρα (04/12) έχει την ευκαιρία να το πράξει ξανά. Και παράλληλα να διευρύνει το σερί του στο σκοράρισμα.

Ο Μορόν έχει βρει δίχτυα σε δύο σερί αγωνιστικές. Στον ΑΡΗ το πετυχαίνει για πρώτη φορά αλλά γενικά είναι κάτι σαν… καθημερινή για τον ίδιο, βάσει των όσων έχει καταγράψει σε διάφορες φάσεις της καριέρας του.

Η καλύτερη επίδοση του 29χρονου είναι οι έξι σερί αγωνιστικές στις οποίες σκόραρε με τη θυγατρική της Ρεάλ Μπέτις τη σεζόν 2015-16, αγωνιζόμενος στην 3η εθνική της Ισπανίας.

Σε επίπεδο La Liga με τους Ανδαλουσιανούς είχε σκοράρει τις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν 2019-20, με αντίπαλους τις Βαγιαδολίδ, Μπαρτσελόνα και Λεγκανές.

Εάν σκοράρει στη Νέα Φιλαδέλφεια τότε θα ισοφαρίσει αυτή την επίδοση, όντας αρκετά δύσκολοη να πιάσει εκείνη που είχε στις χαμηλότερες κατηγορίες της χώρας του.

 

Προτεινόμενα Άρθρα