Ο Μορόν και το πρόσωπο… της Ελλάδας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα φιλικά με Ελμπασάνι και Λαμία, αρχής γενομένης σήμερα κόντρα στους Αλβανούς, σηματοδοτούν την τελική ευθεία του ΑΡΗ για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα ολοκληρώνει την προετοιμασίια αυτή την εβδομάδα και φουλάρει για το πρώτο ματς της σεζόν, αναζητώντας βελτίωση ή… διορθώσεις, τόσο ομαδικά όσο και ατομικά.

Το βασικό στάδιο της Ολλανδίας πήγε καλά για τους περισσότερους πλην εξαιρέσεων, όπως αυτή του Λορέν Μορόν. Ο Ισπανός διανύει το φετινό καλοκαίρι σε ένα ιδιαίτερο καθεστώς λόγω της πιθανής αποχώρησής του. Οσο όμως δεν φτάνει κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια του ΑΡΗ -και δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή- είναι παίκτης της ομάδας και καλείται σε αυτή την τελική ευθεία να παρουσιάσει ένα αγωνιστικό πρόσωπο πιο κοντά στα στάνταρ που έθεσε ο ίδιος με τις περσινές του επιδόσεις.

Ο ΑΡΗΣ δεν λέει “οχι” το ενδεχόμενο παραχώρησής του, πάντα με την κατάλληλη τιμή. Οσο όμως ο 30χρονος άσσος είναι εδώ , τόσο περιμένει περισσότερα από την εικόνα που είχε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Αρχής γενομένης από το σημερινό φιλικό κόντρασ στην Ελμπασάνι και φυσικά εκείνο κόντρα στη Λαμία.

Προτεινόμενα Άρθρα