Ο Μορόν, τα γκολ και οι Ισπανοί

από AllAboutARIS

Το… πακέτο των γκολ που σημείωσε ο Λόρεν Μορόν στον αγώνα με τον ΟΦΗ, δεν πέρασε απαρατήρητο από τους συμπατριώτες του. Όπως και το γεγονός ότι έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές ο Ισπανός επιθετικός είναι στην πρώτη θέση των σκόρερ, έχοντας σημειώσει τρία.

“Ο Λόρεν Μορόν δεν ξέχασε να σκοράρει κι αυτή την αγωνιστική σημείωσε δύο γκολ στην ήττα του ΑΡΗ από τον ΟΦΗ. Ο επιθετικός από την Μαρμπέγια προσπάθησε να βάλει την ομάδα του σε ένα ματς στο οποίο έχανε με δύο γκολ διαφορά. Παρά την ήττα, ο Λόρεν συνεχίζει να σκοράρει και είναι ήδη ο πρώτος σκόρερ της ελληνικής Super League με τρία γκολ σε τέσσερα ματς”, αναφέρει στην εισαγωγή του κειμένου της η marbella24horas και προσθέτει:

“Ο Λόρεν συνεχίζει τον έρωτα με γκολ που του επέτρεψαν να ξεχωρίσει την περασμένη σεζόν ως ο πρώτος σκόρερ της ελληνικής Super League. Ο επιθετικός από την Μαρμπέγια αποφάσισε να μείνει στη Θεσσαλονίκη, παρά το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, και συνεχίζει να σκοράρει για τον ΑΡΗ.

Ο Μορόν εμπνέει εμπιστοσύνη με τα γκολ και έχει ήδη πετύχει τρία στο ξεκίνημα αυτής της σεζόν στην ελληνική διοργάνωση, κάτι που του επιτρέπει να είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος”.

Προτεινόμενα Άρθρα