Ο Μορόν, το γκολ και ο καλός του εαυτός…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κόντρα στον Ολυμπιακό ο Λορέν Μορόν έμεινε “άσφαιρος” για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, κόντρα στην εντυπωσιακή περίοδο φόρμας που διένυε μέχρι την τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος.

Από τα πέντε γκολ σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος, ο Ισπανός… κατέβασε ξανά ταχύτητα. Από τη μία βέβαια είχε μία καλή εμφάνιση κόντρα στη Λαμία αλλά δεν ίσχυσε το ίδιο και στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ένα βράδυ στο οποίο ελάχιστοι διασώθηκαν αλλά ο Άκης Μάντζιος περιμένει πάντα παραπάνω από τον Μορόν και του το τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, όπως έκανε και με κάποιους ακόμα ποδοσφαιριστές. Περισσότερη ουσία και λιγότερο εκνευρισμό όπως αυτόν που έβγαλε την περασμένη Τετάρτη, βλέποντας να μην του βγαίνουν όσα προσπαθούσε αλλά και προς τον διαιτητή του αγώνα.

Το θετικό με τον Μορόν είναι ότι και ο ίδιος έδειχνε να αντιλαμβάνεται όλα τα παραπάνω μετά το ματς στην Αθήνα και βλέπει το αποψινό ντέρμπι ως την ευκαιρία να επανέλθει άμεσα στις καλές εμφανίσεις αλλά και στα γκολ, μετρώντας ήδη φέτος ένα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αυτό που απομένει είναι να φανεί εάν θα πάρει ξανά φανέλα βασικού ή αν τη θέση του θα πάρει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ για να έρθει αυτός από τον πάγκο στη διάρκεια του αγώνα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα