«Ο μπαμπάς σου ο Κόντε»: Ο λόγος που στράβωσε ο Λουκάκου με τον Τούχελ

από AllAboutARIS

Η σχέση του Ρομέλου Λουκάκου με τον Τόμας Τούχελ είχε περάσει διάφορες κρίσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του Βέλγου φορ στην Τσέλσι. Αυτός ο ένας χρόνος συνεργασίας πέρασε από πολλά… κύματα, με τους δύο άνδρες συχνά-πυκνά να μην τα βρίσκουν.

Ένας από τους λόγους ήταν εκείνη η συνέντευξη που είχε δώσει ο Ρομέλου Λουκάκου, αφήνοντας να εννοηθεί πως μετανιώνει που πήγε στους Λονδρέζους και ότι δεν έπρεπε να φύγει από την Ίντερ.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα οι σχέσεις των δύο ανδρών διαταράχθηκαν ιδιαίτερα μετά από μια ατάκα-φωτιά του Τούχελ στον Λουκάκου. Καθώς έβλεπαν με την ομάδα έναν αγώνα της Τότεναμ, το πλάνο πήγε στον Αντόνιο Κόντε.

Η σχέση του Κόντε με τον Λουκάκου είναι εξαιρετική και υπάρχει μεγάλη αγάπη και εκτίμηση εκατέρωθεν. Ο Τούχελ θέλησε να κάνει πλάκα και να πικάρει τον Βέλγο, λέγοντάς του: «Ο μπαμπάς σου ο Κόντε».
O Βέλγος ένιωσε πως το εν λόγω σχόλιο τον προσέβαλε και πως ο Τούχελ ξεπέρασε τα όρια, ζητώντας να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα. Όπως και τελικά έγινε…

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X