Ο Μπαπέ «έσωσε» την Παρί από γκέλα

από AllAboutARIS

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα βρήκε σκούρα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη μαχητική Νις, την οποία δεν είχε νικήσει σε καμία από τις τελευταίες συναντήσεις τους, ωστόσο κατάφερε να πάρει το τρίποντο που την διατήρησε στην κορυφή της Ligue 1 (+2 από τη δεύτερη Μαρσέιγ), με τον Εμπαπέ (πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 58′) να διαμορφώνει το τελικό 2-1 στο 83′.

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στους Παριζιάνους χάρη στην πολύ καλή αμυντική τους λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο, με τον Μέσι να δίνει τη λύση και το προβάδισμα στους πρωταθλητές Γαλλίας με μία άπιαστη εκτέλεση φάουλ στο 29′. Ωστόσο, η Νις πάγωσε το «Παρκ Ντε Πρενς» με το… καλησπέρα του δευτέρου ημιχρόνου (47′), όταν μετά από σέντρα του Ατάλ και αδράνεια στην άμυνα, ο Λαμπόρντ κοντρόλαρε και εκτέλεσε ανενόχλητος τον Ντοναρούμα για το 1-1.

Η Παρί πίεσε ψάχνοντας το δεύτερο γκολ και ο Γκαλτιέ αναγκάστηκε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Κιλιάν Εμπαπέ στο 58′, με τον 23χρονο να τον δικαιώνει στο 83′, όταν μετέτρεψε σε νικητήριο γκολ το κλέψιμο και την ιδανική ασίστ του Μουκιελέ.

Στο έτερο παιχνίδι της ημέρας για την 9η αγωνιστική της Ligue 1, η Ρεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 28ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Στρασμπούρ, παίρνοντας τη νίκη με 3-1 και ανεβαίνοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο Νιαμσί αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 28′, ενώ ο Καλιμουεντό άνοιξε το σκορ μετά από ιδανική ασίστ του Τρουφέρ. Στο 49′ ο Τεριέ διαμόρφωσε το 0-2 και στο 61′ ο Γκουιρί «έγραψε» το 0-3, πριν ο Ντιαλό απλά μειώσει στο 72′, για το τελικό 1-3.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X