Ο Μπενζεμά στην αντεπίθεση, εξετάζει μηνύσεις στον υπουργό εσωτερικών της Γαλλίας

από AllAboutARIS

Ο Καρίμ Μπενζεμπά προετοιμάζει την αντεπίθεσή του κατά του υπουργού εσωτερικών της Γαλλίας, καθώς σύμφωνα με τη γαλλική Parisien, θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Ο Ζεράλδ Ντερμανέν είχε δηλώσει ότι έχει δεσμούς με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, μια οργάνωση που σε πολλές χώρες (συμπεριλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας στην οποία αγωνίζεται ο Μπενζεμά) έχει χαρακτηριστεί ως τρομοκρατική.

“Αυτό είναι λάθος”, είπε ένας άνθρωπος από το κοντινό του περιβάλλον, τονίζοντας ότι δεν είχε ποτέ την παραμικρή επαφή με τη συγκεκριμένη οργάνωση.

“Εξετάζουμε τις νομικές διαδικασίες κατά αυτού του υπουργού κατ’ εφαρμογή, για παράδειγμα, του νόμου για τη χειραγώγηση πληροφοριών υπέρ της κυβέρνησης και για συκοφαντική δυσφήμιση ή και δημόσια προσβολή, επειδή αυτός ο ανύπαρκτος δεσμός με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, που όπως λέει είναι διαβόητος, παρουσιάζεται προφανώς ως υποτιμητικό. Δεν είναι αποδεκτό για όσους κυβερνούν να πιστεύουν ότι είναι εξουσιοδοτημένοι να κάνουν οτιδήποτε από καθαρό οπορτουνισμό”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σε αντίστοιχες ενέργειες θα προχωρήσει και κατά της Γαλλίδας ευρωβουλεύτριας, Ναντίν Μοράνο που τον χαρακτήρισε ως “στοιχείο” της προπαγάνδας της Χαμάς.

Προτεινόμενα Άρθρα