Η… μοναξιά του Μπερτόγλιο και μία κομβική επιστροφή

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το περασμένο καλοκαίρι ο ΑΡΗΣ προσέθεσε επιλογές και ποιότητα στο ρόστερ του, αναβαθμίζοντας ορισμένες θέσεις και συμπληρώνοντας κενά σε άλλες.

Η επιτυχία ή όχι των κινήσεων που έγιναν θα κριθεί στο τέλος της σεζόν.  Ηδη όμως από το φινάλε των μεταγραφών και το… ταμείο που έγινε, διαπιστώθηκε μία έλλειψη που δεν άργησε να γίνει αισθητή και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πίσω από τον επιθετικό υπάρχει ο Φακούντο Μπερτόγλιο. Και μετά… κανένας.

Στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες που μπορούν να παίξουν εκεί. Ολοι οι εξτρέμ και υπό προϋποθέσεις ο Μπαντού Εντιαγέ. Κανένας όμως με το… πακέτο του Μπερτόγλιο ή τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που απαιτεί η θέση, η οποία είναι κομβική στο 4-2-3-1 και ειδικά με ομάδες που παίζουν με κοντά τις γραμμές και πολύ κλειστά.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Άκης Μάντζιος είχε εισηγηθεί μία κίνηση για αυτή τη θέση. Ο ΑΡΗΣ το κυνήγησε, έφτασε κοντά αλλά εν τέλει δεν κάλυψε αυτό το κενό.

Από το υπάρχον ρόστερ, μόνο ο Εντιαγέ έχει αυτή την ικανότητα να κινείται κάθετα με ή χωρίς τη μπάλα, ανάμεσα στις αντίπαλες γραμμές. δεν φαίνεται όμως να ταιριάζει πολύ, για την ώρα τουλάχιστον, απέναντι σε πολύ κλειστές άμυνες.

Η απουσία του καλού Μπερτόγλιο είναι εμφανής και είναι ένας βασικός λόγος που ο Μάντζιος αναμένει την επιστροφή του στη αρχική ενδεκάδα, είτε κόντρα στη Λαμία είτε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Στην καλή του μέρα ο Αργεντινός είναι ο “εγκέφαλος” της ομάδας επιθετικά. Ετσι, η δική του άνοδος θα βοηθήσει τον ΑΡΗ να βρει τις λύσεις που ψάχνει επιθετικά.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X