Ο Μπούργος μιλάει πρώτη φορά για τον ΑΡΗ: «Μου φέρθηκαν υπέροχα»

από AllAboutARIS

Στην… περιβόητη πλέον συνέντευξή του σε ισπανική ιστοσελίδα, ο Χερμάν Μπούργος, εκτός από τις «σχέσεις» του με τα ζώδια, για πρώτη φορά αναφέρθηκε στην παρουσία του στον ΑΡΗ.

Ο Αργεντινός τεχνικός που παραμένει χωρίς ομάδα έπειτα από την αποχώρησή του από τη Θεσσαλονίκη, μίλησε με καλά λόγια με τους Κιτρινόμαυρους.

Ένα απόσπασμα όσων είπε στην ιστοσελίδα relevo:

Πώς είσαι μετά την τελευταία σου εμπειρία στην Ελλάδα;

«Πιστεύω ότι συμμορφωθήκαμε με την ομάδα που μας έδωσε εντολή να την βγάλουμε στο Conference League. Την πήραμε όγδοη, την φτάσαμε δεύτερη και τερματίσαμε τρίτοι στα Playoffs. Πήραμε το 70% των πόντων και μου φέρθηκαν υπέροχα. Τώρα μελετάμε ομάδες. Ο προπονητής δουλεύει 24 ώρες, ο ποδοσφαιριστής δύο. Γι’ αυτό λέω πάντα ότι ο παίκτης πεθαίνει όταν γίνεται προπονητής».

Τι κατάφερες να μάθεις τα τελευταία δύο χρόνια ως προπονητής;

«Ήμουν ήδη ενεργός προπονητής, υπάρχουν καταστάσεις που θα μπορούσαν να λυθούν από τη θέση μου. Όταν γίνονται αλλαγές στην ομάδα μπορείς να βοηθήσεις, δεν προλαβαίνεις να ρωτήσεις τον παίκτη, τον πιάνεις και του λες ‘σημαδεύεις αυτόν και τον άλλον’. Αν οι ποδοσφαιριστές μάθουν στην ιδέα των οδηγιών και με τη φυσική κατάσταση, ουσιαστικά τους δίνεις εντολές, χωρίς να τους δίνεις. Το κάνουν για σένα. Πετύχαμε αυτή τη συμβίωση μεταξύ παικτών και προπονητή στον ΑΡΗ».

Φωτορεπορτάζ: MOTIONTEAM

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X