Ο Μπράμπετς θα δείξει τι υπάρχει από πίσω…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ περιμένει τον Γιάκουμπ Μπράμπετς μέσα στη μέρα για να επανεκτιμηθεί ο τραυματισμός του από το ιατρικό τιμ της ομάδας, μετά το πρώτο σοκ του περασμένου Σαββάτου.

Ο Τσέχος θα απουσιάσει τουλάχιστον 20 μέρες και διαμορφώνεται μία κατάσταση που προκαλεί… πονοκέφαλο στο τεχνικό τιμ και πρωτίστως στον Άλαν Πάρντιου.

Το δίδυμο Φαμπιάνο-Μπράμπετς είναι σημείο αναφοράς . Η απουσία του Τσέχου είναι πλήγμα αλλά και η ευκαιρία -οξύμωρο αλλά αλήθεια- να φανεί τι υπάρχει πίσω από τους κορυφαίους στόπερ του πρωταθλήματος.

Η λογική απάντηση είναι ο Νικολά Ενκουλού. Ο Καμερουνέζος κρίνεται έτοιμος από τους ανθρώπους του ΑΡΗ και έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει φανέλα βασικού.

Από εκεί και πέρα, εάν ο Πάρντιου θέλει να κινηθεί εναλλακτικά τότε υπάρχει ο Μάρβιν Πίρσμαν, που έχει χάσει τη θέση του από τον Μαζικού αλλά μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας.

Στο ρόστερ υπάρχει και ο Τανούλης αλλά είναι δύσκολο έως αδύνατο σε αυτή τη φάση να μπει στην εξίσωση, οπότε ο Καμερουνέζος και ο Βέλγος θα τραβήξουν το… κουπί μαζί με τον Φαμπιάνο το επόμενο διάστημα.

Προτεινόμενα Άρθρα