Ο Μπράμπετς και οι… νέες σκέψεις για Ρόουζ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο τραυματισμός του Γιάκουμπ Μπράμπετς σήμανε συναγερμό από χθες στον ΑΡΗ, όπου όλοι βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής.

Ακόμα δεν μπορεί να προσδιοριστεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του Τσέχου, όμως είναι δεδομένο ότι θα χάσει τα πρώτα παιχνίδια στην Ευρώπη.

Σε συνδυασμό με την δεδομένη ανάγκη για την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ, που υπάρχει εδώ και καιρό, φέρνουν ξανά στο προσκήνιο για τους “κιτρινόμαυρους” την περίπτωση του Λίντσεϊ Ρόουζ και νέες σκέψεις για αυτήν.

Ολο αυτό το διάστημα υπάρχει έτσι κι αλλιώς ανοικτή γραμμή με την πλευρά του Γάλλου στόπερ, ο οποίος δεν λέει “όχι” στην επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη αλλά με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει ταύτιση στο οικονομικό.

Ο Ρόυζ αυτή τη στιγμή φαντάζει ως μία αρκετά ελκυστική περίπτωση, όχι μόνο λόγω ικανοτήτων. Κάνει προετοιμασία τις τελευταίες εβδομάδες με τη Λέγκια Βαρσοβίας, είναι σε ένα καλό επίπεδο και γνωρίζει την ομάδα. Ένα… πακέτο που του επιτρέπει να παίξει ακόμα και βασικός στο ματς της επόμενης Πέμπτης.

Μαζί με τον Γάλλο υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές που εξετάζονται εδώ και καιρό από την ομάδα.  Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες ώρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον και ειδικά μετά την επίσημη γνωμάτευση για τον τραυματισμό του Μπράμπετς, όσον αφορά τις κινήσεις του ΑΡΗ για την ενίχυσή του στο κέντρο της άμυνας,

 

Προτεινόμενα Άρθρα