Ο Μόντριτς έριξε… άκυρο στον Κριστιάνο

από AllAboutARIS

Έπαιξαν μαζί για πολλά χρόνια! Κατέκτησαν παρέα τα πάντα! Έζησαν αμέτρητες στιγμές, νίκες και τρόπαια που θα μείνουν βαθιά χαραγμένα στη μνήμη τους. Λούκα Μόντριτς και Κριστιάνο Ρονάλντο αγωνίστηκαν μαζί στη χρυσή εποχή της Ρεάλ Μαδρίτης. Σήμερα αμφότεροι βρίσκονται μακριά ο ένας από τον άλλον όμως τους συνδέουν πολλά.

Ακόμη και πως βρίσκονται και οι δύο στη δύση της λαμπερής καριέρας τους. Και οι δύο είναι όμως στο Κατάρ και ηγούνται στα 37 τους στις εθνικές τους ομάδες. Κροατία ο Λούκα, Πορτογαλία ο Κριστιάνο. Ο πρώτος οδήγησε τη χώρα του στους «16» του θεσμού βγάζοντας την αλώβητη στη μάχη με το Βέλγιο.

Σε δηλώσεις του στο ESPN της Αργεντινής, ο Λούκα Μόντριτς απάντησε στο ποιος κατά τη γνώμη του είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. «Για μένα ο Μαραντόνα είναι ο κορυφαίος. Μαζί με τον Μέσι. Ο Λίο και ο Μαραντόνα είναι οι δύο κορυφαίοι. Αλλά ο Ντιέγκο είναι Ντιέγκο» ανέφερε χαρακτηριστικά. Καμία αναφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο από τον Κροάτη μέσο. Μια δήλωση που σίγουρα δεν θα αρέσει και πολύ στον Κριστιάνο όταν φθάσει στα αυτιά του!.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X