Ο Μόντσου δεν ήρθε μόνο για να δώσει ποιότητα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κάθε καλοκαίρι ο ΑΡΗΣ συνηθίζει να κάνει ένα… μπαμ μεταγραφικά, είτε με όνομα είτε με μία μεγάλη επένδυση όπως αυτή του Μόντσου Ροντρίγκεθ.

Μία μεταγραφή που σε βάθος πενταετίας μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 10 εκατ. ευρώ, ανάλογα με τα μπόνους και την επίτευξη στόχων που συμπεριλήφθηκαν στο deal της ομάδας τόσο με τη Βαγιαδολίδ όσο και με τον παίκτη.

Μία μεγάλη επένδυση για έναν ακούραστο παίκτη στο χώρο του κέντρου, με δεδομένο ικανότητα σε δημιουργία αλλά και εκτέλεση. Συν φυσικά την παρουσία του ανασταλτικά που δεν είναι σούπερ αλλά σίγουρα είναι σε θέση να συνεισφέρει.

Μαζί με την ηλικία, τα 24 χρόνια του δηλαδή, δημιουργείται ένα πακέτο που δεδομένα κοστίζει. Κάπου μέσα στην τιμή όμως υπάρχει και ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να μην είχε δώσει τόση έμφαση ο ΑΡΗΣ, αλλά σίγουρα το περιμένει από τον Μόντσου.

Μαζί με όσα κάνουν τα πόδια του, ο 24χρονος άσσος στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ έβγαλε και στοιχεία ηγέττη στη μεσαία γραμμή και γενικά… Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε ότι τη νέα σεζόν θα έπαιρνε το περιβραχιόνιο του αρχηγού εάν έμενε στον ισπανικό σύλλογο. Ηταν όμως και αυτό ένα από τα πράγματα που απαρνήθηκε προκειμένου να έρθει στον ΑΡΗ, προσπαθώντας και ο ίδιος αρκετά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του τις προηγούμενες μέρες.

Τα αποδυτήρια του ΑΡΗ αποκτούν ακόμη μία προσωπικότητα, την οποία φυσικά πρέπει να… ξεδιπλώσει τόσο μέσα σε αυτά όσο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας πολλή δουλειά μπροστά του για την απόσβεση των χρημάτων που θα δοθούν για χάρη του από τον ΑΡΗ σε βάθος χρόνου.

Προτεινόμενα Άρθρα