Ο Μόντσου θέλει να κάνει την έκπληξη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Απόγευμα Τετάρτης και ο Μόντσου Ροντρίγκεθ συνεχίζει με ατομικό, καθιστώντας δύσκολη την παρουσία του στο παχινίδι με τον ΟΦΗ…

Μία μέρα μετά ο Ισπανός ακολούθησε μέρος του προγράμματος και αναπτερώθηκαν κάπως οι ελπίδες του, αλλά και πάλι τα δεδομένα δεν ήταν απόλυτα με το μέρος του. Χθες όμως άρχισε να τα φέρνει προς την πλευρά του.

Ο Ισπανός προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα και με μία ακόμη προπόνηση σήμερα θα έχει συμπληρώσει την τριάδα που απαιτείται ιατρικά για να κριθεί έτοιμος εν όψει του αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ.

Η αλήθεια είναι ότι ο 25χρονος χαφ έχει… βαλθεί να διαψεύσει τους πάντες αυτές τις μέρες και να μην “σπάσει” το σερί που τον θέλει να μην απουσιάζει σε ματς πρωταθλήματος τον τελευταίο χρόνο.

Κατά πάσα πιθανότητα ο Μόντσου θα είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα στο Ηράκλειο, ενώ είναι αρκετά πιθανό να συμπεριληφθεί ακόμα και στην αρχική ενδεκάδα!

Μέχρι και χθες ο Νταρίντα φαινόταν η λογική επιλογή για να είναι ο παρτενέρ του Σιφουέντες. Ο Μόντσου όμως… έρχεται από πίσω και αρχίζει να διεκδικεί ξανά τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Προτεινόμενα Άρθρα