Ο Νάβας φιλοξενεί στο σπίτι του 30 πρόσφυγες από την Ουκρανία

Ο Κέιλορ Νάβας άνοιξε το σπίτι του στο Παρίσι και φιλοξενεί 30 πρόσφυγες από την Ουκρανία. Ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν και η οικογένειά του θέλησαν να προσφέρουν ένα καταφύγιο σε ανθρώπους που έφυγαν από τα σπίτια τους λόγω του πολέμου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Νάβας αγόρασε 30 κρεβάτια και τα τοποθέτησε στην αίθουσα σινεμά που έχει στην πολυτελή οικία του στο Παρίσι, διαμορφώνοντάς την ανάλογα.

Η σύζυγος του Νάβας, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του για τα τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανέλαβε ό,τι έχει σχέση με το φαγητό των προσφύγων ώστε να μην τους λείψει τίποτα.

Επίσης, η οικογένεια Νάβας αγόρασε και ρούχα στους πρόσφυγες ενημερώνοντάς τους πως θα τους βοηθήσει σε ό,τι χρειαστούν, μέχρι να βρουν ένα μέρος για να εγκατασταθούν μόνιμα.

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ, τον OΑΕΔ και τον ΟΠΕΚΑ, έως την 1η Απριλίου
Προηγούμενο άρθρο Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ, τον OΑΕΔ και τον ΟΠΕΚΑ, έως την 1η Απριλίου
Επόμενο άρθρο Τελευταία ημέρα ξεκούρασης
Τελευταία ημέρα ξεκούρασης

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News