Ο Νεϊμάρ διοργάνωσε πάρτι στο σπίτι του για την κατάκτηση της Ligue 1 (vid)

από AllAboutARIS

Ο Νεϊμάρ δεν είναι από τους ανθρώπους που αφήνουν τις ευκαιρίες για λίγο.. γλέντι να περάσουν ανεκμετάλλευτες, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να διοργανώνει πάρτι στην έπαυλή του στο Παρίσι με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Παρί Σεν Ζερμέν.

H ισοπαλία με 1-1 το περασμένο Σάββατο κόντρα στη Λανς ήταν αρκετή για την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού πήρε τον βαθμό που χρειαζόταν για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια Γαλλίας για όγδοη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια. Αυτό ήταν ο δέκατος τίτλος της Ligue 1 για τους Παριζιάνους, οι οποίοι «έπιασαν» στην κορυφή της σχετικής λίστας τις Μαρσέιγ και Σεντ Ετιέν που έχουν επίσης από δέκα.

Την ιστορική αυτή περίσταση δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει ο Νεϊμάρ, ο οποίος δύσκολα αφήνει αφορμές για να.. ξεσκάσει να πάνε χαμένες. Ο Βραζιλιάνος άσος διοργάνωσε πάρτι την επομένη της κατάκτησης της κούπας στην έπαυλή του στο Παρίσι, έχοντας ως εκλεκτούς προσκεκλημένους αρκετούς από τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, οι Γκέιγ, Μαρκίνιος, Κιμπεπέ, Ντανίλο, Ντίνα, Λετελιέ και Μπίτου έκαναν την τιμή στον σούπερ σταρ της Παρί, ο οποίος όχι μόνο είχε φροντίσει να υπάρχει ζωντανή μουσική στην εκδήλωση, αλλά κάποια στιγμή «ανέλαβε» ο ίδιος το μικρόφωνο τραγουδώντας συνοδεία της ορχήστρας!

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X