Ο Ντάιερ έπλεξε το εγκώμιο του Πάλμα

από Γιώργος Γκάτος

Την βοήθεια του Άλεξ Ντάιερ για τον Λούις Πάλμα και τη παρουσία του στον ΑΡΗ, χρειάστηκε η “Daily Record”.

Οι Άγγλοι επικοινώνησαν με τον πρώην βοηθό προπονητή των “Κιτρινόμαυρων”, επί εποχής Άλαν Πάρντιου, προκειμένου να τον συμβουλευτούν για την επικείμενη μετακίνηση του Λουις Πάλμα στη Σκωτία.

“Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η τρομερή προσωπικότητα του. Είναι το… ποδόσφαιρο. Αγαπάει το να προπονείται και είναι πάντα με το χαμόγελο στο πρόσωπο. Είναι ευχάριστος στις προπονήσεις αλλά πάντα το βλέπει πολύ σοβαρά. Είναι από εκείνους που λατρεύουν να περνούν ώρες και ώρες στο γήπεδο.

Θα τελειώσει η προπόνηση μας και αυτός θα επανέλθει έξω στο γήπεδο για να δουλέψει στο παιχνίδι του. Είχε την τεράστια επιθυμία κάθε φορά να βελτιώνεται. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα γίνει δημοφιλής στα αποδυτήρια της Σέλτικ.

Είναι καλός άνθρωπος. Προέρχεται από ένα ταπεινό περιβάλλον στην Ονδούρα και πάντα κοιτάζει να φροντίζει την οικογένεια του.

Μπορούμε να πούμε ότι είναι πεινασμένος στο να τα πάει καλά τόσο για αυτόν, όσο και για την οικογένεια του. Είναι μια εξαιρετική κίνηση γι’αυτόν. Είμαι ενθουσιασμένος και ελπίζω να τα πάει καλά” σημείωσε αρχικά για τον χαρακτήρα του και τη παρουσία του στις προπονήσεις.

Για να συμπληρώσει: “Είναι ένας πολύ καλός νέος παίκτης. Έχει δύο καλά πόδια και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις μεσοεπιθετικά. Τόσο σαν δεκάρι, όσο αριστερά και δεξιά, πάντα έχει τη ποιότητα να σκοράρει.

Μπορείτε να δείτε όλοι ότι είναι εξαιρετικός στις εκτελέσεις στατικών φάσεων. Θα σκοράρει γκολ για την Σέλτικ. Αδιαμφισβήτητα, δε θα κοιτάξει το που βρίσκεται. Έχει εξελιχθεί, είναι μέλος της Εθνικής του και με αυτό το βήμα θέλει να αποδώσει ξανά και εκεί.

Η Σέλτικ έχει έναν κορυφαίο προπονητή όπως είναι ο Μπρένταν Ρότζερς και θα πάει την καριέρα του στο επόμενο επίπεδο. Ξέρω ότι η Σέλτικ δυσκολεύεται τελευταία, όμως θα είναι καλά στο μέλλον. Το να παίρνεις έναν παίκτη όπως ο Λούις Πάλμα και να τον βάζεις να παίξει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, θα είναι αποτελεσματικό για όλους.”

Φωτογραφία: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα