Ο Νταρίντα, η Μονακό, η Μπάγερν Μονάχου και η Ρεάλ Μαδρίτης!

από AllAboutARIS

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα εξελίσσεται σε κομβικής σημασίας ποδοσφαιριστή για τον ΑΡΗ. Με τις εμφανίσεις, ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια, έχει εξελιχθεί σε ηγετική μορφή και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Κιτρινόμαυρης ενδεκάδας.

Προφανώς και τα παραπάνω δεν αποτελούν έκπληξη, μιλώντας για έναν παίκτη με την εμπειρία και τις παραστάσεις του 32χρονου, στο υψηλότερο επίπεδο του γερμανικού ποδοσφαίρου, την Μπουντεσλίγκα.

Και για το ότι δεν μιλάμε για… τυχαίο ποδοσφαιριστή, απόδειξη αποτελεί το ότι κατά τη διάρκεια της καριέρας του, βρέθηκε στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου και η Μονακό! Ναι καλά διαβάσατε!

Κάνοντας μια βόλτα στο διαδίκτυο, βρέθηκαν ρεπορτάζ και δηλώσεις, που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω. Πάμε να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Το 2013, ο Νταρίντα πήρε μεταγραφή από την Πλζεν στη Φράϊμπουργκ, όπου είχε δύο επιτυχημένες σεζόν. Στη συνέχεια πήγε στη Χέρτα και έκανε πολύ καλή δουλειά και εκεί. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο και ο Τσέχος μπήκε στην transfer list της Μπάγερν Μονάχου. «Άκουσα για το ενδιαφέρον της Μπάγερν», παραδέχτηκε ο προπονητής της Χέρτα, Παλ Ντάρνται, το 2016. Ωστόσο, η μεταγραφή δεν έγινε.

ΜΟΝΑΚΟ

Πάμε στο 2016. Τότε λέγεται ότι η Μονακό ενδιαφέρθηκε σοβαρά για εκείνον και μάλιστα έκανε επίσημη πρόταση στην Χέρτα. Ωστόσο, η διοίκηση της ομάδας του Βερολίνου την απέρριψε και ο Νταρίντα παρέμεινε στη Γερμανία.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κι όμως φαίνεται πως και η Ρεάλ Μαδρίτης ασχολήθηκε με το νυν ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ. Ήταν 2016 όταν κυκλοφόρησε η είδηση στα μέσα ενημέρωσης ότι ο Νταρίντα παρακολουθούνταν από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τότε, οι ιστοσελίδες sport1.de και sueddeutsche.de ανέφεραν το ενδιαφέρον της ισπανικής ομάδας. Έγραψαν ότι η Ρεάλ σχεδίαζε να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή και για ένα διάστημα τσέκαρε τον Νταρίντα. Ωστόσο, δεν έγινε ο πρώτος Τσέχος στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Φωτορεπορτάζ: MOTIONTEAM

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X