«Ο Νταρίντα πηγαίνει στην Ελλάδα και τον Μπράμπετς»

από AllAboutARIS

Ένα ακόμη δημοσίευμα από το εξωτερικό «στέλνει» στον ΑΡΗ τον Βλάντιμιρ Νταρίντα. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα ruik.cz φιλοξενεί ένα ρεπορτάζ με τίτλο: «Ο Νταρίντα δεν θα επιστρέψει ακόμα στο Πλζεν. Κατευθύνεται στην Ελλάδα για τον Μπράμπετς», ενώ στο σχετικό θέμα αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Πολλά έχουν γραφτεί για το μέλλον του πρώην αρχηγού της Εθνικής τις τελευταίες εβδομάδες. Σύμφωνα με τα τσέχικα ΜΜΕ, η ομάδα της πόλης του Νταρίντα, Πλζεν, ενδιαφέρεται πολύ. Ωστόσο, δεν θα υπάρξει ακόμη μεγάλη επιστροφή. Ο Τσέχος μέσος πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Θα υπογράψει διετές συμβόλαιο. Οι Έλληνες βρίσκονται ήδη σε επαφή με τη Χέρτα και θέλουν να καταλήξουν σε συμφωνία το συντομότερο δυνατό.

Ο σύλλογος θα ήθελε να έχει τον Νταρίντα διαθέσιμο το συντομότερο δυνατό, ώστε να προετοιμαστεί με την ομάδα για το επόμενο μέρος της σεζόν. Στην Ελλάδα θα αγωνιστεί για τις θέσεις που οδηγούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Και ο πρώην συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα, Γιακούμπ Μπράμπετς τον περιμένει…».

Προτεινόμενα Άρθρα