Ο Νταρίντα… τρέχει για την επιστροφή του

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα είναι ο άτυχος της τελευταίας στιγμής για τον ΑΡΗ, λίγο πριν τη αναχώρησή του για την Ολλανδία όπου αναμένεται σήμερα για να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Αρχικά ήταν προγραμματισμένο ο Τσέχος να απουσιάσει τις πρώτες μέρες λόγω της γέννησης του παιδιού του.  Ο τραυματισμός, όμως, στον αστράγαλο έχει ως αποτέλεσμα να απουσιάσει από το Ρότερνταμ.

Ο έμπειρος χαφ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όντας μοιρασμένος ανάμεσα στην οικογενειακή του χαρά και στις εντατικές θεραπείες που έχει ξεκινήσει καθημερινά.

Πλέον ο παίκτης… τρέχει για να ξεπεράσει το πρόβλημά του μέσα στις επόμενες δέκα μέρες, ώστε από τις αρχές Αυγούστου να μπει σταδιακά στις προπονήσεις περιμένοντας την ομάδα στη Θεσσαλονίκη.

“Πατάει” Ολλανδία η αποστολή
Προηγούμενο άρθρο “Πατάει” Ολλανδία η αποστολή
Επόμενο άρθρο Έβρος: Καθημερινό και μεγάλο το πρόβλημα με τους διακινητές (vid)
Έβρος: Καθημερινό και μεγάλο το πρόβλημα με τους διακινητές (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News