Ο Ντι Μαρία σκόραρε λιγότερο στη Γιουβέντους από τον Ντιπάλα

από AllAboutARIS

Έπαιξε περισσότερο και σκόραρε λιγότερο για την Γιουβέντους την φετινή σεζόν ο Άνχελ Ντι Μαρία από ό,τι πέρσι ο Πάουλο Ντιμπάλα.
Η ομάδα του Τορίνο άφησε πέρσι τον 29χρονο Αργεντινό επιθετικό να φύγει με ελεύθερη μεταγραφή, καθώς εκείνη την εποχή είχε αμφιβολίες για την αγωνιστική του κατάσταση. Αντ’ αυτού επέλεξε τον 35χρονο εξτρέμ προσφέροντάς του μονοετές συμβόλαιο 7 εκατομμυρίων ευρώ, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερα από τον συμπατριώτη του.
Όμως, τουλάχιστον οι αριθμοί, δεν δικαιούνουν τους «μπιανκονέρι». Αυτήν την αγωνιστική σεζόν ο Ντι Μαρία με την φανέλα της Γιουβέντους σημείωσε 8 γκολ και 7 ασίστ σε 39 εμφανίσεις με 2200 λεπτά συμμετοχής, αντιθέτως στην τελευταία του περίοδο στο Τορίνο ο Ντιμπάλα είχε σκοράρει 15 γκολ και είχε δώσει 6 ασίστ σε 36 εμφανίσεις με 2614 λεπτά δράσης.
Τέλος, μία εμφανής διαφορά των δυο παικτών κατά την διάρκεια της πορείας τους στην ομάδα του Αλέγκρι, είναι η σχέση που ανέπτυξαν με τους φιλάθλους της ομάδας αλλά και ο τρόπος που έφυγαν. Από την μία πλευρά ο Ντι Μπάλα αγαπήθηκε αρκετά από τον κόσμο της Γιουβέντους, αντιθέτως ο Ντι Μαρία δεν θα παραμείνει μία καλή ανάμνηση για τους φιλάθλους, καθώς αποδοκιμάστηκε αρκετά από αυτούς.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X