Ο Ντουκουρέ πλησιάζει στην πόρτα της εξόδου…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ιανουάριος θα έχει προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις για τον ΑΡΗ, με τον Σεΐχ Ντιόπ να κάνει την αρχή και τη λίστα να περιλαμβάνει κι άλλους που πιθανότατα θα ακολουθήσουν τον Σενεγαλέζο.

Μία δύσκολη αλλά ρεαλιστική απόφαση του ΑΡΗ για “διαζύγιο” φαίνεται να είναι και του Σεΐκ Ντουκουρέ, με τον Ιβοριανό να πλησιάζει προς την πόρτα της εξόδου.

Ο παίκτης έχει παρουσιάσει βελτίωση μετά τον τραυματισμό του, έχοντας βάλει ακόμα και μπάλα στο πρόγραμμά του. Παράλληλα όμως το γόνατό του είναι ακόμα πιο επιβαρυμένο και αυτόματα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερος κίνδυνος σε αυτή τη φάση για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και ειδικά σε ένα απαιτητικό επίπεδο.

Ο κίνδυνος νέου τραυματισμού είναι στο τραπέζι, οπότε στον ΑΡΗ δεν βλέπουν άλλον δρόμο αυτή τη στιγμή πέραν της λύσης του συμβολαίου του που δεν αποκλείεται να δρομολογηθεί το επόμενο διάστημα. Και με βαριά καρδιά μάλιστα, αφού πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα που δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα, πέραν από καλός ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα ο Ντουκουρέ ήταν αυτός που πριν υπογράψει στην ομάδα είπε στους ανθρώπους της να του δώσουν την ευκαιρία να παίξει, σημειώνοντας ότι αν το γόνατό του δεν ήταν καλά τότε θα λύσει το συμβόλαιό του.

Προτεινόμενα Άρθρα