Με γκολ των Ροντινέι και Κωστούλα ο Ολυμπιακός καθάρισε με 2-1 τον ΠΑΟΚ και τον άφησε στο -11 από την κορυφή και στην 4η θέση, όπου καραδοκεί ο ΑΡΗΣ στο -3.
Ο Ρόντινέι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ και κακό υπολογισμό του Κοτάρσκι. Ο Μαντί Καμαρά με μια άπιαστη κεφαλιά μείωσε προσωρινά στο 24′, αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ.
Ο Μπάμπης Κωστούλας πάτησε στην περιοχή και με μια ατομική ενέργεια έγραψε το 2-1 στο 35′, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς, στο 85′ ο Ότο αποχώρησε τραυματίας, την ώρα όπου ο Λουτσέσκου είχε «κλείσει» τις αλλαγές του.
Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Κάρμο (46′ Πιρόλα), Ορτέγκα, Γκαρθία, Μουζακίτης (60′ Έσε)Λ, Βέλντε (60′ Πάλμα), Κωστούλας (75′ Κωστούλας), Ζέλσον, Ελ Κααμπί.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (46′ Μπάμπα), Κεντζιόρα, Βιετέσκα, Ότο, Καμαρά, Σβαμπ (70′ Μεϊτέ), Ζίβκοβιτς (81′ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας (81′ Πέλκας), Τάισον, Σαμάτα (81′ Τσάλοφ).