Ο Οντουμπάζιο πάει… πιο βαθιά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στόπερ ακόμα… αναζητείται στον ΑΡΗ, τη στιγμή που ο Γιάκουμπ Μπράμπετς παραμένει στα “πιτς” και ο Μόουζες Οντουμπάζιο παραμένει ως η μοναδική επιλογή για τον Τόλη Τερζή.

Το “ναυάγιο” με τον Ισμαήλ Ανεμπά ουσιαστικά οριστικοποίησε την διατήρηση του Άγγλου δεξιού μπακ δίπλα στον Φαμπιάνο για το πρώτο παιχνίδι με την Αραράτ.

Ακόμα και να ερχόταν βέβαια ο Γάλλος, ήταν ζήτημα κατά πόσο θα προλάβαινε να είναι έτοιμος για να πάρει φανέλα βασικού μετά από λίγες μέρες. Οπότε η αναγκαστική αλχημεία με τον Οντουμπάζιο στα στόπερ έμοιαζε εδώ και μέρες αναπόφευκτη.

Ο Άγγλος ανταποκρίθηκε αρκετά καλά στα δύο παιχνίδια με την Αραράτ. Ωστόσο κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει και ο παίκτης καλείται να… βουτήξει σε πολύ πιο βαθιά και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα με τους Ουκρανούς.

Για ακόμη μία φορά ο Τόλης Τερζής έχει τον Οντουμπάζιο από κοντά, αφού την Πέμπτη θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσοχή και συνεργασία με τον Φαμπιάνο, για να περιορίσουν τους επιθετικούς της Ντιναμό και ειδικά τον Γιαρμολένκο.

Προτεινόμενα Άρθρα