Ο… ορισμός του must win!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ματς όπως το αποψινό με τον Ιωνικό (20:30, AllAboutARIS LIVE, AllAboutARIS.gr, NS) είναι από τα… κυκλωμένα στο ξεκίνημα της σεζόν για τον ΑΡΗ. Τώρα όμως υπάρχει ένας λόγος παραπάνω για να κερδίσει.

Οι διαδοχικές ήττες από Βόλο και ΑΕΚ έχουν πληγώσει τη βαθμολογική θέση της ομάδας, με αποτέλεσμα το ματς με την ομάδα της Νίκαιας να είναι ο… ορισμός του must win.

Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν τη νίκη για να… τονώσουν τη βαθμολογική τους κατάσταση αλλά και την ηρεμία τους, απέναντι σε έναν Ιωνικό που έχει εξίσου μεγάλο κίνητρο και… καίγεται αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού παίζει ακόμη έναν… τελικό παραμονής, πιεζόμενη από το κακό της ξεκίνημα στη σεζόν.

ΑΡΗΣ: Με τις γνωστές απουσίες

Οι τραυματίες Μπράμπετς και Ντουκουρέ ξεχωρίζουν στο απουσιολόγιο του Άλαν Πάρντιου, ο οποίος κατά τα άλλα δεν αντιμετωπίζει επιπλέον προβλήματα.

Ο Πίτερ Ετέμπο είναι για δεύτερη φορά στη διάθεση του Άγγλου τεχνικού και μάλιστα σήμερα θα κάνει το ντεμπούτο του. Ο Νιγηριανός είναι ο λόγος που έμεινε πάλι εκτός αποστολής ο Ροντρίγκες λόγω της κατάστασης με τους ξένους.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Iturbe, Manu Garcia, Mateo Garcia, Gervinho, Mancini, Gray, Camacho, M’Bakata, Nkoulou, Diop Gueye, Dabo, Luis Palma, Odubajo, Peersman, Mazikou, Etebo, Τανούλης.

Ώρα έναρξης: 20:30

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Δημήτριος Βεργέτης (Αργολίδας), Νικόλαος Σάββας (Σερρών)

Τέταρτος: Κωνσταντίνος Κατοίκος

VAR: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

AVAR: Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής)

Προτεινόμενα Άρθρα