Ο Πάλμα είναι μέσα… σ’ όλα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το φετινό καλοκαίρι ο Λουίς Πάλμα είναι μόνιμο θέμα συζήτησης στον ΑΡΗ.

Είτε πρόκειται για μεταγραφή, είτε πρόκειται για αγωνιστικούς λόγους, ο Ονδουριανός είναι μέσα. Στα δύο πρώτα παιχνίδια με την Αραράτ βρέθηκε στο επίκεντρο για τις εμφανίσεις του αλλά όχι με καλό τρόπο, ανατρέποντας τα δεδομένα με την ώριμη παρουσία του κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου.

Οπως και να’ χει, αυτό που δεν αλλάζει στην περίπτωση του 23χρονου είναι η συμβολή του έως τώρα στην ευρωπαϊκή πορεία του ΑΡΗ, όντας καθοριστικός με τη συμμετοχή του και στα τρία γκολ που έχει πετύχει η ομάδα στα προκριματικά του Europa Conference League.

Με δύο γκολ και μία ασίστ είναι “παρών” κάθε φορά που ο ΑΡΗΣ βρήκε δίχτυα, επιβεβαιώνοντας τη διαφορά την οποία μπορεί να κάνει ακόμα και σε μέρες που δεν είναι τόσο καλός, όπως στα δύο ματς με την Αραράτ.

Κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου περιορίστηκε σε μία πιο ομαδική εμφάνιση και πήρε λιγότερες ατομικές προσπάθειες, μέχρι που ο Φαμπιάνο τον… έστειλε στην άσπρη βούλα για να διαμορφώσει το τελικό 1-0.

Στα παραπάνω αποτυπώνεται η σημασία του Πάλμα για τον ΑΡΗΣ και ο ρόλος που μπορεί να παίξει για να επιτευχθεί η μεγάλη αγωνιστική υπέρβαση των ομίλων του Europa Conference League.

Προτεινόμενα Άρθρα