Ο Πάλμα είχε ανάγκη… το άγγιμά του

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Λουίς Πάλμα είναι φέτος μία ιδιαίτερη περίπτωση για τον ΑΡΗ και μία μεγάλη κουβέντα αποτελώντας ένα από τα βασικά περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ.

Ο Ονδουριανός ήταν κομβικός και ρυθμιστής σε αρκετά παιχνίδια της ομάδας μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, όταν ο τραυματισμός του με τον Παναιτωλικό άλλαξε τη ροή της τρέχουσας σεζόν για τον ίδιο.

Ο τραυματισμός αυτός τον πήγε πίσω και τον κρατάει ακόμα μακριά από εκείνες τις εμφανίσεις που άλλαζαν όλη την εικόνα του ΑΡΗ επιθετικά.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ, γενικά αλλά και ειδικά με το γκολ που πέτυχε, θύμισε αρκετά τον Πάλμα που έβλεπε ο κόσμος του ΑΡΗ στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ο 23χρονος έχει την ικανότητά με μία μόνο ενέργεια, ένα άγγιγμα της μπάλας να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα. Αυτό που έκανε δηλαδή χθες με το δύσκολο και συνάμα όμορφο σε εκτέλεση γκολ που σκόραρε, άσχετα που δεν ήταν αρκετό για τον ΑΡΗ ώστε να ξεκινήσει νικηφόρα τα πλέι οφ.

Εάν το χθεσινό ντέρμπι έχει κέρδη, τότε ο Πάλμα και το γκολ ψυχολογίας που πέτυχε είναι ανάμεσα σε αυτά.

Το κακό είναι ότι πάνω που πάει να βρει ξανά τον καλό του εαυτό φεύγει για να ενσωματωθεί στην Εθνική Ονδούρας, έχοντας ταξίδι μέχρι και στον Καναδά τις επόμενες μέρες, επιστρέφοντας λίγο 24ωρα πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X