Ο Πάλμα θα είναι παραπάνω από μία επιστροφή…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η εβδομάδα ξεκίνησε με ευχάριστα νέα στον ΑΡΗ, τα οποία αφορούν τον Λουίς Πάλμα και τη σταδιακή επιστροφή του στις προπονήσεις.

Ο Ονδουριανός άρχισε να μπαίνει σε κομμάτι του προγράμματος και το ζήτημα είναι πλέον να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, κάτι που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Με τα τωρινά δεδομένα ο Πάλμα αποτελεί μία διαφαινόμενη επιστροφή στα πλάνα του Τόλη Τερζή, με την παρουσία του να έχει πολύ διαφορετική σημασία συγκριτικά με την περίοδο πριν τον τραυματισμό του.

Ο Πάλμα θα επιστρέψει σε μία μεσοεπιθετική γραμμή που δεν έχει πλέον τον Ντάνιελ Μαντσίνι αλλά ούτε και τον Μάνου Γκαρθία, που κατά γενική ομολογία αποτελούσαν τους πιο δημιουργικούς παίκτες του ΑΡΗ στο μισό του αντιπάλου. Και οι αριθμοί τους το επιβεβαιώνουν.

Ο ΑΡΗΣ ποντάρει πλέον πολλά περισσότερο στον 22χρονο και το δικό του “φορτίο” ευθυνών ακόμα μεγαλύτερο, αποτελώντας έναν παίκτη που διαθέτει εκείνα τα διαφορετικά στοιχεία που δεν εντοπίζονται αυτή τη στιγμή στους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς του ρόστερ. Την παραπάνω ενέργεια, το απρόβλεπτο, τις τάσεις του να δημιουργεί, να σκοράρει και φυσικά τα χτυπήματά του στις στατικές φάσεις.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα