Ο Πάλμα, τα χαρτιά και ο… Τζέγκο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Λουίς Πάλμα ακολούθησε κανονικά την αποστολή του ΑΡΗ στο ξενοδοχείο πριν το παιχνίδι με τη Λαμία, απουσίαζε όμως από χθεσινό παιχνίδι.

Η μεταγραφή του 21χρονου μπορεί να ολοκληρώθηκε, όμως ακόμα δεν έχουν τακτοποιηθεί τα γραφειοκρατικά και κάποια έγγραφα (μπλε κάρτα κλπ.) τα οποία θα δώσουν το ελεύθερο στον Άκη Μάντζιο να τον υπολογίζει. Άσχετα με αυτό όμως, στον ΑΡΗ ήθελαν να βάλουν τον παίκτη στο κλίμα της ομάδας, για αυτό και ήταν μαζί της.

Οι “κιτρινόμαυροι” καταβάλουν προσπάθεια ώστε μέχρι αύριο να τακτοποιηθούν τα έγγραφα του παίκτη και να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ειδικά από τη στιγμή που απουσιάζει και ο διεθνής Τζέιμς Τζέγκο. Για την ώρα αυτό κρίνεται δύσκολο και στη χειρότερη αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η απουσία του Αυστραλού μειώνει τον αριθμό των ξένων στους τέσσερις και έτσι ο Πάλμα μπορεί να συμπεριληφθεί σε αποστολή της ομάδας.

Με την επιστροφή του Τζέγκο θα δημιουργηθεί εκ νέου πρόβλημα, εκτός αν καρποφορήσουν οι προσπάθειες του ΑΡΗ για να βγάλει κοινοτικό διαβατήριο συγκεκριμένος παίκτης του ρόστερ που λογίζεται ως ξένος.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X