Ο Πάρντιου δίνει συμβουλές στον Τεν Χαγκ για την Γιουνάιτεντ

από AllAboutARIS

Η θέση του Τεν Χαγκ ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παραμένει υπό αμφισβήτηση καθώς τα αποτελέσματα συνεχίζουν να είναι άσχημα με την ομάδα του να υφίσταται πλέον συνεχείς απώλειες.

Για την κατάσταση στους «Κόκκινους Διαβόλους» και πώς θα πρέπει να τη διαχειριστεί ο Ολλανδός τεχνικός, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Άλαν Πάρντιου, ο οποίος μάλιστα έδωσε συμβουλές στο συνάδελφό του.

«Κατά την άποψή μου, νομίζω ότι είναι τυχερός που βρίσκεται ακόμη εκεί, με μερικές από τις ήττες που είχαν. Θέλω επίσης να του ζητήσω να δείξει λίγο περισσότερη προσωπικότητα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι παίζει λίγο το παιχνίδι. Δεν μπορεί να λέει…:  “Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, δεν υπάρχουν προβλήματα”, νομίζω ότι οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλουν να δουν λίγο προσωπικότητα από αυτόν, λίγο περισσότερο.

Να βγει δηλαδή και να πει: «Στην πραγματικότητα, ήμασταν σκουπίδια και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό». Θα ήθελα να βγει κάπως πιο δυναμικά, διότι αν είναι και στα αποδυτήρια έτσι όπως μιλάει προς τα έξω, νομίζω ότι αυτό θα είναι μεγάλο πρόβλημα για αυτούς».

Προτεινόμενα Άρθρα