Ο Πάρντιου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο… Πανιώνιος

από AllAboutARIS

Ο πρώην προπονητής του ΑΡΗ, Άλαν Πάρντιου, ρωτήθηκε για την κατάσταση με το θέμα του προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άποψη-πρότασή του είναι να προσληφθεί ένας πρώην παίκτης του Πανιωνίου, ο Μαρκ Ρόμπινς.

«Έχω έναν προπονητή για εσάς. Είστε έτοιμοι; Δεν είναι διεθνής. Δεν έχει κατακτήσει το ολλανδικό πρωτάθλημα, ούτε το γαλλικό. Είναι ένας πρώην παίκτης σας. Τα πηγαίνει περίφημα εδώ και τέσσερις σεζόν, και παραλίγο να σας αποκλείσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Είναι ο Μαρκ Ρόμπινς», τόνισε αρχικά ο Πάρντιου συνεχίζοντας: «Πάρτε τον. Θα σας κάνει δουλειά, μπορώ να εγγυηθώ για αυτό».

Ο 54χρονος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της Κόβεντρι από το 2017 και στη θητεία του, η ομάδα έχει αναδειχθεί πρώτη στα play-offs της League 2, κατέκτησε πρωτάθλημα στη League One, το League Trophy, ενώ πρόσφατα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου αποκλείστηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ρόμπινς έπαιξε στον Πανιώνιο την σεζόν 1998-99, ενώ στην Γιουνάιτεντ ήταν για οκτώ σεζόν (1984-1992) προερχόμενος από τις ακαδημίες της.

Προτεινόμενα Άρθρα