Ο Πάρντιου κάνει… like σε λύσεις εκ των έσω για το “9”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με τον Πίτερ Ετέμπο ο ΑΡΗΣ ρίχνει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- αυλαία στα μεταγραφικά για την θερινή μεταγραφική περίοδο αλλά και για αυτή των ελεύθερων.

Ο Νιγηριανός θα είναι ο τελευταίος και ο Άλαν Πάρντιου έπαιξε κομβικό ρόλο σε αυτόν, σημειώνοντας προς τον Θεόδωρο Καρυπίδη ότι δεν χρειάζεται άλλη κίνηση σε αυτήν τη φάση.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι στις πρώτες κουβέντες των δύο πλευρών έγινε κουβέντα ειδικά για φορ και έπεσε όνομα στο τραπέζι από πλευράς προπονητή. Μία περίπτωση που δεν προχώρησε εκ του αποτελέσματος, με τον 61χρονο τεχνικό να ζει πλέον την ομάδα εκ των έσω και σε αυτή τη φάση να είναι ικανοποιημένος από το υλικό που έχει στα χέρια του.

Από τη στιγμή λοιπόν που θα πορευτεί έτσι τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, ανοίγει μία κουβέντα για τις επιλογές στο “9” μετά τον Γκρέι. Και η κουβέντα αυτή κλείνει γρήγορα με τους Λουίς Πάλμα και Ζερβίνιο.

Αυτοί οι δύο αποτελούν τις δύο λύσεις πίσω από τον Τζαμαϊκανό στο μυαλό του Πάρντιου. Το έδειξε και με τον Ολυμπιακό όταν πέρασε τον Ονδουριανό στην κορυφή και μετέπειτα έριξε και τον Ιβοριανό σε ένα 4-4-2.

Βλέποντας και την εικόνα τους μέχρι στιγμής στις προπονήσεις, θεωρεί ότι αυτοί οι δύο εξυπηρετούν τα “θέλω” του παρόλο που δεν μιλάμε για “καθαρούς” επιθετικούς αλλά με τη διαφορά ότι “εννιαρίζουν” και ειδικά ο Ζερβίνιο, ο οποίος συνεχώς ανεβαίνει και ο Πάρντιου ποντάρει πολλά σε αυτόν.

 

Προτεινόμενα Άρθρα