Ο Παλίκουτσα έγινε πιο… ευέλικτος στον Βόλο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η νίκη της περασμένης Κυριακής στον Βόλο σημαίνει ότι ο ΑΡΗΣ βρίσκεται πλέον με το 1,5 πόδι στην Ευρώπη, έχοντας απλά την υποχρέωση να τελειώσει και μαθηματικά.

Κάπου εκεί στον πάγκο της ομάδας στο Πανθεσσαλικό ήταν και ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα, ο οποίος είχε τους δικούς του λόγους να θέλει τη νίκη επί των Θεσσαλών.

Αυτό το +4 και η διαφαινόμενη κατάκτηση της 5ης θέσης προσφέρει μία μεγαλύτερη σιγουριά στον ΑΡΗ, μαζί με την ευελιξία που αποκτάει στον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Εδώ και καιρό ο Παλίκουτσα κάνει την προεργασία του με επαφές και αποφάσεις που αφορούν τόσο το τωρινό ρόστερ όσο και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Μετά τον Βόλο ο ΑΡΗΣ μπορεί σταδιακά να προχωρήσει σε πιο ουσιαστικές αποφάσεις και κινήσεις για κάποια από τα ζητήματα που βρίσκονται στην ατζέντα της επόμενης μέρας, προγραμματίζοντας αρχικά το καλοκαίρι του έχοντας σίγουρα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Οσο πλησιάζει το τέλος της σεζόν θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις για το θέμα του προπονητή, για το οποίο δεν υπάρχουν ακόμα οριστικές αποφάσεις και όχι κάτι χειροπιαστό όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες.

Προτεινόμενα Άρθρα