Ο Πανουργιάς δεν είδε την… καρατιά, αλλά ήταν δυσαρεστημένος από την διαιτησία!

από AllAboutARIS

Ο Πανουργιάς Παπαιωάννου μίλησε στη κάμερα της Cosmote TV. Ο πρόεδρος της Λαμίας… είναι δυσαρεστημένος με την αποψινή διαιτησία, αφήνοντας αιχμές για την “καρατιά” του Ελευθεριάδη. Αναλυτικά:

“Ήταν ένα παιχνίδι που ήθελαν και οι δύο ομάδες. Έπαιξαν με πάθος. Από εκεί και πέρα, δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον βαθμό. Καθοριστική είναι η φάση της αποβολής. Δεν μπορώ να έχω προσωπική άποψη αυτή τη στιγμή αλλά νομίζω ότι πρέπει να ελεγχθεί αυτή η φάση. Βέβαια, δεν θα αλλάξει κάτι. Όταν έχεις μια εικόνα απ’ όλο το παιχνίδι, σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από κάποια πράγματα και όχι από τους ποδοσφαιριστές μας. Ήταν λίγο περίεργο το σημερινό παιχνίδι και τα σφυρίγματα του. Ελπίζω οι ιθύνοντες – οι υπεύθυνοι για τη διαιτησία- να δουν πως εξελίχθηκε το σημερινό παιχνίδι.

Είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε, με ένα δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είμαστε δυσαρεστημένοι από την ομάδα. Δώσαμε αυτό που μπορούσαμε να δώσουμε. Με 10 εναντίον 11 είναι δύσκολο να πάρεις το παιχνίδι. Υπάρχει σκεπτικτισμός και δεν μιλάω μόνο για τη δική μου ομάδα. Βλέπω ότι κάτι δεν πάει καλά. Ελπίζω αυτοί που είναι υπεύθυνοι να κρίνουν τους “άρχοντες” των αγώνων, να προσέχουν περισσότερο κάποια παιχνίδια και φάσεις. Εμείς τα λεφτά μας βάζουμε και προσπαθούμε να δώσουμε μια αξιοποίηση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, έστω και οι μικρές ομάδες. Ζητάμε καλύτερη διαχείριση των αγώνων και από πλευράς διαιτητών. Ό,τι του αξίζει του καθενός, να το παίρνει μέσα από το γήπεδο. Υπάρχει μια δυσαρέσκεια από τη σημερινή διαιτησία.”

Προτεινόμενα Άρθρα